Terug

Over Ukkies

Ukkies houten speelgoed kiest met veel zorg het mooiste kwalitatief houten speelgoed uit.
Met educatief, vrolijk en veilig speelgoed helpt Ukkies houten speelgoed baby's en kinderen met de eerste stapjes in hun ontwikkeling. U heeft bij ons een ruime keus aan goed speelgoed en leuke geschenkartikelen.
Het houten speelgoed is gemaakt van de beste materialen, goed vormgegeven en afgewerkt en voldoet uiteraard aan de huidige CE-speelgoed normen.

Het merendeel van het houten speelgoed van Ukkies houten speelgoed is gemaakt van het sterke rubberhout (ook wel rubberwood genoemd).
Rubberbomen zijn in Zuid-Oost Azië massaal aangeplant in plantages voor de productie van latex. Wanneer de rubberboom zijn maximum productie van latex heeft bereikt, wordt de plantage geveld : de stammen worden verkocht aan lokale zagerijen, de takken en het kleiner hout worden geleverd aan MDF of spaanplaatfabrieken.
Rubberhout is de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Op deze manier krijgen kinderen de mogelijkheid te spelen met leuk en duurzaam speelgoed dat gemaakt is van een natuurlijk materiaal zonder daarvoor het milieu aan te tasten.

Ukkies houten speelgoed werkt vooral met vrolijk, gekleurd houten speelgoed. Dit omdat zij ervan overtuigd is dat dit aangename natuurmateriaal in combinatie met de vele heldere kleuren en vormen het beste geschikt is voor de ontwikkeling van kinderen. Vrolijke kleuren spreken kinderen aan en zijn erg leerzaam voor kinderen. Daarnaast onderscheidt het assortiment houten speelgoed van Ukkies houten speelgoed zich door de grote keuze, de enorme diversiteit en de zeer gevarieerde designs.
Leverancier van o.a. de volgende merken: Primi Passi, I’m toys, Pintoy, Eddu Toy, MishiDesign, Simply for Kids.

Bent u op zoek naar houten speelgoed en ziet u het niet op de webshop, laat het ons weten. Wellicht kunnen wij het misschien wel voor u vinden.

Welkom bij Ukkies Houten Speelgoed

Wij bieden het mooiste kwalitatief houten speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. Met educatief, vrolijk en veilig speelgoed helpt Ukkies Houten Speelgoed ieder kind met zijn eerste stapjes in de ontwikkeling. 

 

Word lid van onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

Verstuur

Algemene voorwaarden | Copyright Ukkies