Terug

Levering & betaling

 

Bestelling
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stemt u in met de Algemene Voorwaarden. Wij verwerken uw bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Uw bestelling wordt e-mail bevestigd.
 
Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.
 
Betalen & Leveren
Uw bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling (indien voorradig) binnen drie werkdagen aan u geleverd. U kunt betalen via iDEAL of middels een overschrijving. In geval van betaling via overschrijving kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer: 4268726 (ING) t.n.v. Ukkies houten speelgoed te Puttershoek, onder vermelding van uw naam en woonplaats.
 
Bezorgkosten
Wij berekenen € 6,95 aan verzendkosten. Deze kosten brengen wij slechts éénmaal per bestelling in rekening. Ook als uw bestelling niet in één keer bezorgd wordt. Als u vanaf vijftig euro bestelt, berekenen wij geen verzendkosten.  
 
Bezorging
De verzending vindt plaats via TNT Post. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. Indien dit ook niet lukt, heeft u tot 2 weken de tijd om uw bestelling op het postkantoor op te halen.
 
Levertijd
Wanneer uw bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen drie werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met u op, zodat u weet waar u aan toe bent. Indien niet geleverd wordt binnen 30 dagen, kunt u kosteloos en zonder ingebrekestelling de overeenkomst ontbinden.
 
Retourneren
U komt binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van redenen hete product retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt.
 
Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Ukkies houten speelgoed zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende bezorgkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzenkosten voor uw rekening. De aankoopsom van de door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
 
Alle annuleringen, ruilingen, retournering dienen schriftelijk aan Ukkies houten speelgoed kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer en de artikelen te vermelden.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Ukkies houten speelgoed heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetaling.
 
Eventuele reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres: Ukkies houten speelgoed, Zuidster 47, 3297 VL Puttershoek
 
Annuleren van de bestelling
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Indien Ukkies houten speelgoed reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom en de verzendkosten aan u terugstorten.
 
Werd het verkeerde artikel toegezonden?
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel retourneert contact met Ukkies houten speelgoed. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij de juiste bestelling.
 
Is uw bestelling beschadigd?
Wij leveren onze producten met de grootste mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt uw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geeft dit dan direct door aan Ukkies houten speelgoed, zodat we het probleem op kunnen lossen.
 
Aansprakelijkheid
Indien onze artikelen gebreken vertonen, dan is de aansprakelijkheid beperkt tot hetgeen daarover is bepaald in de garantie. De aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade is in ieder geval altijd beperkt tot een bedrag, gelijk aan de aanschafprijs van het betreffende artikel, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Ukkies houten speelgoed.

Welkom bij Ukkies Houten Speelgoed

Wij bieden het mooiste kwalitatief houten speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. Met educatief, vrolijk en veilig speelgoed helpt Ukkies Houten Speelgoed ieder kind met zijn eerste stapjes in de ontwikkeling. 

 

Word lid van onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

Verstuur

Algemene voorwaarden | Copyright Ukkies